Invisible Friends

I'm not feeling well .

Salam .

Hey hey . How are you ? If fine , good . If not , eat medicine promptly oke . :') Ceyh ! Tetiba speaking pulak . Haha . LOLOL -.-" Actually , i'm not feeling well . Seriously , rasa terseksa . Huwarghh ! Penyakit lama datang balik . G A S T RI K . Maybe sesetengah orang cakap , "Alah , gastrik je pon . Sampai dua hari tak pergi sekolah . Alasan lettew ." Oke , kite tahu . Confirm ada orang yang cakap macam tuh . 

Eh sayang , listen here . Awak tak rasa apa yang kite rasa . Orang yang sihat walafiat tak kan pernah faham perasaan orang yang tengah sakit atau menderita . Wake up darl . Sedarlah ! Sepatutnya , awak bersyukur sebab Allah bagi kesihatan kat awak . Bukan dok kutuk orang sakit . You got it ? Good . :'D

For your information , gastrik datang bukan sebab tak makan je . Tapi , sebab STRES pon ye jugak . Tak tahu lhaa . Maybe kite stres sebab exam dah dekat kot . Haihhh . Pening menyerang and kite muntah . Hukhuk . Rasa macam dunia neh berputar tahu tak . Diam-diam kite nangis , sebab sebelum neh , tak pernah pon jadi cenggitu . Biasanya sakit perut je . 

Hmm , kite malas nak cakap banyak . Allah bagi penyakit supaya dosa-dosa dapat dihapuskan . Kan ? Err , it seems that I need to go now . Abah dah marah itewwww sebab dok menghadap laptop . Ishhh . Kite bukan apa . Boring tahap gaban dah neh . Oke lhaa . Take care . Babaiii ~ :'*

source : encik google

2 comments:

MrS LoLiPoP said...

Sesungguhnye PENYAKIT itu PENGHAPUS DOSA ;)

Tieya Azmi said...

@MrS LoLiPoP
Kan kan ? :)