Invisible Friends

Kak Ara Singgah dan Follow Belog Buruk Neh !

Salam .

Hey peeps , mak cik-mak cik , pak cik-pak cik . Seriously , kite tengah gementar sekarang neh . Wkwkwk . Kenapa ? Ade orang masuk meminang ke ? Hahah ! Lullzz . Oke , tak . Hmm , korang kenal kan ngan blogger yang agak famous , Kak Ara . Alah . IZARA tuh . Eh , bukan Izara dalam cter Vanilla Coklat . Hewhew . Haa , kenal kan kan kan ? Hihi . Dia follow iteww lhaa . Alahaii ~ Nak terkeluar jantung neh bler tengok nama dia tadi ? Korang tak caye ? I'll prove it . :P


Amek kau . Haha . Jeles lettew . Wekkk ! Hikhik . Haihhh . Hari tuh Muna Rahimah . Nanti mintak-mintak Kak Lyssa yang singgah . Singgah pon jadi lah . Hoho . Tak pun Kak Intan . Atau blogger-blogger yang pemes lagi lah . Hakhak . Angan-angan je lebih kite neh . Tak pe . Berangan kan F.O.C .

Buat kak ara , terima kasih sebab sudi singgah dan follow belog iteww yang tak seberapa neh . Hihi . Kite suka bace entry kak ara tambah-tambah yang entry Encik Eit tu . Awww . Sweet lah kak . :) Hope kekal hingga ke akhir hayat . Aminn . :D

12 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

huhu.. alahai.. 1st time ni org buat entry bila akak follow blog..
terharu.. ;')
thnx u sudi bace blog IZARA.. amin :)

Tieya Azmi said...

@aRa ❤ aFiq™
first time ? hoho . no biggie kak . :D

Myra Jay said...

Mudah-mudahan lepas ni lebih ramai yang singgah ye :)

zera eira said...

wahhh. belog kak zera tade. ishhh! tang mne nye yang buruk ni? btw, tahniah cik ara! :) bertuah nye anda!

Tieya Azmi said...

@Myra Jay
aminn . hihi :D

Tieya Azmi said...

@zera eira
haha , saje nak bestkan ayat , letak lhaa buruk . hoho :DD

Nana said...

kak nana pulak..kak nana..hee

Nurrul said...

wahh ! Kak Ara Dlm kategori blog femes ! Thumbs up Akak Ara ! :)

*mudah2an lepas ini ada blogger femes yg lain follow tieha

are_lin@yu said...

hhai salam knl singgah dr blog ara n afiq..;-)..nice blog..

Tieya Azmi said...

@Nana
kak nana nak jugak ? hihi . i'allah . :D

Tieya Azmi said...

@Nurrulthanks . aminn . hewhew . :DD

Tieya Azmi said...

@are_lin@yusalam kenal jugak . hoho . thanks sudi singgah . :)