Invisible Friends

Tak ada tajuk daaa -.-

Salam .

Auchakkk ! Hewhew . I'm back . Alhamdulillah , hari neh mood nak berceloteh dalam belog kesayangan neh datang . Semalam bukan main susah lagik kite cari . Tapi , tak datang datang jugak . Hakhak . Hai awak . *waving* How do you do ? Hihi . Ntah betul ke tidak grammar iteww tuh . LOLOL -.-" Haa , nak pot pet pot pet pasal apa ea ? Hmm . *thinking*

Tenenenenene . Pasal exam lhaa . Ops , sebelum tuh . Tahniah la ea buat Schawal . Ceyh . Bunyi macam tak ikhlas je . Hahah . Takdelah . Papepon , hope kekal selamanya dan sentiasa diberkati Allah s.w.t . And semoga cepat dapat anak . Hekhek . -.- 

Eh , dah lari tajuk neh . Oke-oke . Pasal exam kan . Ergh . Kalau boleh kite tanak cakap pasal exam , it sucks bebeh . It sucks ! Err , over pulak iteww . Hakhak . Kenapa cepat sangat kite rasa masa neh berlalu ? Pejam celik pejam celik , dah exam mid year . Cikgu ! I'm not ready yet . Huwarghh ! >,< Tengok , kite still tak sedar yang lusa dah exam . Apa nak jadi ? Sampai sekarang tak kahwin lagi  tak study lagi . :'/

Ishh . Lusa exam BM dan SEJARAH . Ohh tidakk . Subjek yang agak kurang memberangsangkang . Eh , silap . Memberansangkan . Eh , salah lagi ke ? OmaiAllah . Otak kite jammed . Maaf ye . Hihi . Actually , kite takut . Takut tak boleh buat . Haihhh . Tapi , kite kena yakin pada diri sendiri . Macam senior kite cakap . :'D Yakin boleh ! ^.^

Tarik nafas . Lepas . Tarik . Lepas . Fuhhhh . Relax Atiyah . I know you can do it . Jangan stres . Kalau kau stres , nanti penyakit kau datang balik . Relax . Senyum . :'D Chill bebeh . Hakhak . Oke , malas nak cakap banyak . Baiii . ~ 






2 comments:

MrS LoLiPoP said...

HAHA . same goes to me lha .. btw , GUD LUCK yaww ;)

Tieya Azmi said...

@MrS LoLiPoP
haha . you too darl :'D