Invisible Friends

It's HOLIDAY ! :'D

Salam .

Morning (: Setelah sekian lama itewww menanti , akhirnya dia tiba jugak . Yeayy ! *clapping like a child* Err , apa yang dinanti ? Apa yang tiba ? Haha . Semestinya korang da tahu . Semestinya satu Malaysia tahu yang budak-budak sekolah pantai timur dah start cuti hari neh . Awesome right ? :'D Cuti awal sehari , bukak sekolah pon awal lah sehari . Kira adil la kan ? 

Kay , kalau dah cuti , maknanya exam mid year kite dah habis . Dah tamat . Tamat untuk exam mid year je . Exam-exam lain belum . -____- Soalannya , boleh tahan lah . Ada yang teramat senang . Ada yang teramat susah . Ada yang sedang-sedang . Result tu , dah tahu dah untuk a few subjects . Psssttt . Nak tahu tak yang kite fail untuk subjek Add Maths . Haha . Tak malu kan . Fail pon cakap kat orang . Sokey . Untuk pengajaran kite bersama . Please jangan contohi pelajar ohsem macam kite neh . Huahua . -.-

Subjek lain . Ada yang membanggakan . Ada yang kurang membanggakan . Hukhuk . Tak pe . Neh baru permulaan . Lagi pun kite jugak . Study sambil lewa je . So , padanlah dengan result yang kite dapat tu . Weewwiittt >..< Kalau kite niat belajar tu kerana Allah s.w.t , insyaallah Allah bantu kite . Yang penting , niat tuh oke . :') Cit , podah ! Nak ceramah pulak pagi-pagi buta neh . Hahak . 

One more thing , kalau dah cuti , kerja sekolah yang tak pernah tak ada tuh confirm ada . Eh , asal ayat kite neh berputar-belit semacam je ? Wkwkwk . Tak paham ke ? Tak paham sudah . XD Bukan homework je yang kena buat , nak kena buat kerja untuk majalah sekolah lagi . Pergh . Padan muka . Gatal sangat nak jadi AJK sidang redaksi majalah . But , last-last nanti , dapat hasilnya jugak . Hasilnya sijil . Hihi . X)

Oit , dah terasa panjang pulak kite neh membebel sorang-sorang . Haha . Macam orang mereng sudah . Lol -.-" Papepon , I wanna say Happy Holiday ! Jangan lupa buat homework . Hihi . And jangan buat last minute . Kang kelam kabut pulak . :'/ Bersusah-sudah dahulu , bersenang-senang kemudian . Cewahh ! Wkaka . Kay , dah . Gtg . Nanti banyak pulak kite merapu . Take care . Bye . *waving*


source : encik google yang kurang hensem :P

8 comments:

are_lin@yu said...

selamat bercuti dear ;-)

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat bercuti syg :))

Tieya Azmi said...

@are_lin@yu
thanks kak :'D

Tieya Azmi said...

@aRa ❤ aFiq™
thanks kak ara :DD

Uncle Jonni said...

slmt bergumbira.... huhuhu

Tieya Azmi said...

@Uncle Jonni
terima kusih . eh . haha . XD

ejulz said...

selamat bercuti.. :)

Tieya Azmi said...

@ejulz
weeeee . thanks :DDD