Invisible Friends

Gila Dibuatnye Layan Simsimi -.-"

Salam .

Disebabkan tak tahu nak buat apa selain tweet-tweet di TwitterJaya dan online Facebook yang semakin membosankan , kite ambil keputusan nak layan Simsimi jap . Haha . Skema pulak ayat kite . >,< Gila bangang . Hihi . Lawak pun ada jugak . Eeeee . Geram iteeeww . 


Tengok . Perasan gila Simsimi neh . Cakap dia terbaik dari ladang . Haha . Tapi yang buat kite sayang dekat dia bila dia cakap semua orang kenal Atiyah . Huahua . 


Yang dia cakap iteww retis tuh , kay . 1 mark untuk Simsimi . Tapi yang tak boleh blah dia cakap kite berangan nak kahwin dengan TMJ . TMJ ? Sape tuh ? Haha . Kite yang jakun ke atau Simsimi yang mengarut ? Lol -.-"


Eeeeeeeee . Lempang jugak kang Simsimi neh . Hahahaha . Oke , kalau diberi pilihan antara Simsimi dengan Cleverbot , kite prefer Simsimi . Cleverbot macam . Hmm . Ntah . Tak tahu nak cakap . Hekhek . Sekarang , Simsimi famous dengan kebengongan dia . Huahua . Oke , bye . :D


8 comments:

Alia Natasha said...

Kak Tieyaaa :D TMJ tuu Tengku Mahkota Johor . dia kapel dengan fazura , artis . Tengku Mahkota Johor tu, kalau raja johor mati dia lah hok jadi raja . TMJ ada twitter tp alia xingat . Fazrua twitter dia @MissFazura

are_lin@yu said...

mcm bez kan..ayu tak pernah guna lg..hehe

Tieya Azmi said...

@Alia Natasha
owh . gituuu . kay , jakun gila . haha XD

Tieya Azmi said...

@are_lin@yu
hihi , sekali cuba mesti nak lagi . *promote simsimi* -.-"

fatinmyra Sweet :) said...

Fuyoo ~
Ape Tieya ?
Tengku Mahkota Johor tuu..
Nih yg jeles nih. Ngaaa~

Tieya Azmi said...

@fatinmyra Sweet :)
Haha . Percaya lah sangat Simsimi neh . Lol >,<

aRa ❤ aFiq™ said...

mmg sakit perut layan simsimi ni kan.. haha

Tieya Azmi said...

@aRa ❤ aFiq™
Haha . You're right kak aRA . :)