Invisible Friends

I was silent.

Salam.

Hola! I was silent. Okay, I know it. Dah lama kite tak hapdet blog kesayangan neh kan. Wuwuwu. Tengok. Dah berhabuk dah. Jap. Fuhhhhhhhhh! Fuhhhhhhhhhh! Haa, baru bersih sikit. Alahai. Lately, kite agak busy dengan hal-hal sekolah yang tak boleh diceritakan kat sini. Ewahhhh! Secret konon. Puihhh! Haha.

Okay. Sebenarnya kite tak de idea sangat nak mencoret-coret kat sini. Ntah kenapa. Maybe kepala tengah fikirkan banyak perkara. Cit, podah! Berlagak macam Perdana Menteri. Hekhek. Whatever. :b Tapi yang pasti, kite tengah serabut dengan hal tuuuuuuutttttt. Ada masalah negara muncul hari tuh. Walaupun dah selesai, tapi hati neh tetap tak tenang. Wuwuwu. :'( 


Perempuan tak suka bf dorang contact lagi dengan EX dia. Sebab perempuan takut bf dia tak boleh lupakan EX tuh. Dan tahap jealous sudah tentu setinggi Gunung Everest. :')

2 comments:

♥ Miss A ♥ said...

yup , betul statement last tu :) sangatt bersetuju .

Tieya Azmi said...

@♥ Miss A ♥
heeeeeeeee (: