Invisible Friends

SAYA NAK JADI AKAUNTAN !

salam .


hey peeps ! alahaii . tak habis-habis pasal akaun kan . tahu lhaa budak prinsip akaun . wkwkwk . eh , biar lhaa . minat kite . manusia neh , minat tak sama kan ? hewhew . hmm , Malaysian Institute of Accountants atau MIA . waaahhh ! kite nak masuk MIA lhaa . insyaallah kalau panjang umur , murah rezeki . teheeeee . :D

kalau ada rezeki lebih lagik , cita-cita nak sambung belajar kat luar negara tuh ada jugak . nak tengok negara orang . kalau tak silap kite , kalau course akaun neh , kat Ireland lhaa . sebut pasal Ireland , teringat pulak kat novel literature Potato People . xD

eh , korang doakan kite keh ? ntah kenapa kite minat sangat dengan akaun neh . walaupun orang cakap , ramai yang belajar setengah jalan je , tapii kalau dah minat , nothing is impossible right ? hekhek . oke , kite malas coret panjang-panjang . pheww ! penat , baru balik dari perpustakaan . :D gtg , keep smile ! babaii ~

Dream what you want ,  and live in your dream ! ._.

2 comments:

Aien Shitobi said...

Same with me lol . Hope impian awak jadi kenyataa. Amin #jemput ke blog saya yaw http://ainzazakaria.blogspot.com/

Tieya Azmi said...

@Aien Shitobi
hekhek . tenks darl . oh , sure . ;D