Invisible Friends

#2 Untitled

salam .

hey peeps ! here , i am . hewhew . nak mencoret lagik . maybe entry kali neh kite tak cakap banyak . hekhek . so , kite budak sekolah . hukhuk . lambat lagik nak habis sekolah . dalam setahun lebih lagi . hmmm . i cant wait . lullzz . --' sokey . sabar . :)

dah name pon budak sekolah kan . mesti lhaa homework tuh bertimbun-timbun bak Gunung Everest . ecehh . nak bermadah pulak . hahah ! tambah-tambah kalau cutiii . tak kira lhaa panjang ke tak . wajib setiap subjek ada kerja . haihhh !

err , dah-dah . forget about school for a while . kali neh , tetiba nak coret pasal member-member kite yang sememangnye gila-gila . hahah ! i love them damn much oke . so , what ? yeahh ! let's us start .


ini "yunk" itewwww . ISMA NASUHA . jangan jeles . wkwkwk . mak cik neh cakap banyak . kalau dok dengan dia kan , ada je yang nak dicakapkan . hekhek . kite kongsi semuanye dekat dia . pasal ehem-ehem . orang yang kite minat . hahah ! kantoi sudah . !@#$%^&*


neh pulak FATIHAH . yang pakai baju warna biru gelap . hewhew . dia partner kite dalam kelas . kite orang duduk belakang sekalii . aaaaarrrr ! sebab masuk kelas PA lambat . but , sokey . asal dapat masuk sudah . hoho . best dok dengan dia . kalau kite tak siap kerja sekolah , copy yang dia punya je . dia pon copy yang kite jugak . hahah ! help each other orang kata . teheeeee . :)


NAZEHAH nama yang diberi oleh mak ayah . tapi , kite panggil dia kak nik . hikhok . ntah kenapa . kak nik neh dah tak sekelas dengan kite lagik dah . wwwuuuu ! dia amek EA . T________T tak de sorang geng itewww dalam kelas . 


oke , sila abaikan muka kite . i know buruk . :'( haha . so , yang nak difokuskan sekarang ialah budak yang pakai skirt pink tu . hewhew . she is SYAHIRAH . kadang-kadang kite panggil dia syahirah dan kadang-kadang kite panggil dia adik . dia dok kelas SN . biasa lhaa . budak pandai kan . kite low . hakhak . 


weeewittt ! model mane pulak neh . wkwkwk . oke , neh HERDIA AYU . eh , peliknyee name . haha . kite pon pelik jugak bila first time tahu . hihi . tapi , bagi kite , bukan pelik . tapi unik . kan ayu kan ? ekceli , ayu neh dok sebelah kite . atau lebih kurang jiran lhaa . best weyh dok sebelah dia . gelak memanjang . ^^


next , NURLYANI . betul ke tak eja name tuh , kite tak tahu . haha . sorry yunk . tapi , orang panggil dia yaniee . dia partner HERDIA DEBOOK a.k.a kawan baik . haha . perangai gila-gila tapi kite suka . wkwkwk . --'


baju putih , EZZUL . baju merah AMZAR . bestie iteewww . hahah . kite ngan dia neh pon , saling meluahkan antara satu sama lain . ecehh . dia jugak banyak bagi nasihat kat kite . hekhek . aku sayeee mungg ja . teheeeeeee . :P


yang last , MUSTAQIM . very the nakal budak . kahkahkah . always nak cari gaduh dengan kiteee . tapi , he's nice . suka sangat copy yang kite punye . sokey bro . mung bulih tiru aku . aku bagi permit doh . hahaha ! c(:

I LOVE THEM ! 
THANKS FOR COMPLETING MY LIFE FRIENDS . :D


2 comments:

Zaidalifah Hussin said...

Salam...


singgah dari blog Nad... jom la ke blog bonde : kumahuitu.blogspot.com

Tieya Azmi said...

@Zaidalifah Hussin
wslm . terima kasih sudi singgah . oke , sure . :)