Invisible Friends

I love myself . :')

salam .

hey peeps . yeahh ! kite online hari neh . hikhik . ma kite baik hari neh sebab dia bagi kite online . waaaa , I LOVE YOU MA ! MUAHHHH . awww . sweet gituu . harhar . lol . xD oke , straight to the point lhaa ea . I LOVE YOU MYSELF . :) kan ? seharusnya , eh eh , tak . SEWAJIBNYA kite sayang kan diri kite . anda faham ? 

bagi kite lhaa kan . jangan kite sayangkan orang lain lebih daripada diri kite sendirik . orang lain tuh , maksud kite kat sini , pakwe , makwe and etc . tengok . kite dah berubah . selepas apa yang jadik kat kite , semakin lama kite semakin sedar . sebab pengalaman yang lalu dah mengajar kite . hukhuk . ALHAMDULILLAH .

lagik satu , kalau bukan kite yang nak sayangkan diri sendirik neh , sape lagi kan . family tuh lain kira lhaa . tak semua orang suka dengan perangai kite . setiap manusia ada kelebihan dan kelemahan dorang masing-masing . tak gituu sayang ? oke , kalau setuju , sila angguk . :) 

teheee . rasa macam jadik ustazah pulak . hewhew . sokey . sekali sekala . bukannya selalu . haa , sebelum kite terlupa , bagi korang yang baru je lepas clash or pape yang sewaktu dengannya , jangan ingat bila sesuatu perhubungan tuh dah berakhir , maknyanya hidup korang pon berakhir jugak . ohh no no no ! tolongg lhaa jangan fikir macam tuh my laling . 

bear in mind , kite still ad family yang sayangkan kite and kawan-kawan . you got it ? macam penah yang kite selalu dengar , jodoh , ajal , maut , sume tuh di tangan Allah s.w.t . so , korang nak risaukan apa lagik ? bak kata ustaz azhar idrus , jodoh tuh Allah dah tuliskan untuk kite masa kite dalam kandungan ibu lagik . then , what's the problem ?

haihh . sekarang , kite dah tahuu hikmah dia tuh tinggalkan kite . TERIMA KASIH sangat-sangat ye awak . :) tipuu lhaa kan kalau kite cakap kite dah boleh lupakan dia , tapi day by day , i can go through this . adess . dah larik tajuk sudah . hihi . sorry ye laling . TERtaip pulak . --'

oke , kite teruskan . hmm , yang kite peliknya , kenapa ea ada jugak yang bunuh diri sebab putus cinta ? adoii . tak sayangkan diri ke ? wowowo . bukan ke Allah murka orang yang bunuh diri ? eish . kite nak cakap pon tak kena . takut salah pulak . tapi , memang betul-betul kite tak faham . orang lain tanak mati cepat , tapi dorang nak mati cepat ? erk ! apa kejadahnya yee ? hihi .

i think tuh je kot coretan kite . rasa macam dah terlalu panjang dah . it's seems like i need to go now . papepon , ingat keh ? SAYANGI MAKWE/PAKWE  DIRI ANDA . muehehehe . jaga diri . hope entry kite bagi manfaat jugak . nanti kite hapdet lagik . ngeee . :DD salam sayang . ;)


6 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Memang kena sayang diri sendiri lebih dari org yang lain... Supaya kite sentiasa buat yg terbaik dalam hidup dan tak mengorbankan diri esp utk cinta monyet yang tak ketahuan...

Tieya Azmi said...

@A'ishah Kamaludin
yesss ! betol-betol . :)

aNereO UsitHe said...

semoga mampu melupakan kisah lalu.... :)

syafiqah said...

sayang ! i love ur entry so much lalinxxx . hehhe . every cloud has it's own silver lining . ade hikmah di sebalik perpisahan sye dgn dye . x rugi lah . sye putus dgn dye :)

Tieya Azmi said...

@aNereO UsitHe
tenks a bunch . :)

Tieya Azmi said...

@syafiqah
kan ? see , what i said is true . be strong ! :)