Invisible Friends

Curang . O.o

Salam Ukhuwah . :)

Saya nak membebel lagik . kali neh pasal CURANG . wweeiitttt . sape yang curang terr sayang ? teheee . sebenarnya , hati neh saje je nak mengulas SIKIT pasal curang . hewhew . sebab kite kesian kat korang-korang yang diduakan . seriously , kite sendirik rase macam nak lempang je orang yang tak reti bahasa atau tak paham maksud SETIA neh . hahaha ! suka hati kau je kan nak lempang anak orang . muehehe . --'

Ekceli , kawan iteww diduakan . wuuuuu ! kesian kan ? that's why lhaa kite nak keluarkan atau luahkan pendapat kite kat sini . Dalam pesbukk , tak boleh lhaa nak ulas panjang-panjang macam neh . nanti ada yang tak puas hati pulak . da lhaa kite neh SINGLE . kang ada yang sembur kite kang . contoh , "woii . kau tuh kan SINGLE . kalau SINGLE , buat lhaa cara SINGLE , tak payah nak jaga tepi kain orang sangat lhaa weyh !

Haa , time tuh nak menyesal pon dah tak guna . hikhok . kalau dalam belog bushuk neh , tak pe lhaa . sebab , BELOG AKU , SUKA HATI AKU LHAA NAK TULIS APA ! hahaahah . kite suka sangat merapu kan ? sila angguk . hekhek . hmm , bagi kite lhaa kan , lelaki atau perempuan yang curang neh adalah manusia yang jenis tamak haloba dan tak reti bersyukur . betul tak kite cakap neh ? kalau betul , angguk lagik . *_*

Teheee . secara automatik , kite terfikir macam tuh tahu tak . tapi , secara logik , kite rasa dah betul sebab manusia yang tak reti nak setia neh , dorang tak tahu erti kesyukuran dan jugak tamak . ye lhaa . yang tuh nak , yang neh jugak nak . peeps ! manusia neh bukan mainan lhaa . manusia ada perasaan . u got it ? good ! :) dan satuu lagik , memang tak pandai nak bersyukur yang ada jugak orang yang sudi sayangkan kite . 

hey , belum tentu , orang baru yang awak jumpa tuh , betul-betul sayangkan awak macam orang lama sayangkan awak . paham tak ? haihh . memang kite bengang bettei kalau dengar cter pasal curang-curang neh . lau ye pon , terus terang lhaa . susah ke ? bagi lelaki yang terutamanya , berdosa tahu tak mempermainkan perasaan perempuan . tolong ingat tuh yee . :D

dah , malas nak ketuk-ketuk QWERTYUIOP neh dah . hakhak . selamat malam . ingat , keep smile ! oyeahh ! oyeahhh ! hikhok . :*


4 comments:

Mishter Izwän said...

dear my followers, new entry at my blog, feel free to visit
http://speechless009.blogspot.com/2012/02/entrepreneurship.html

syafiqah said...

hehehhe . huhuhu . suke lha piQa bce entryy awak neh tieya . bt sye tersenyum . ngeeh2 ! tpii , mmg betol pon . lelaki atau perempuan yang curang ny ade lah owg yg tama haloba . WAK LAPA kate ore kelate . hahaha . :)

Tieya Azmi said...

@Mishter Izwän
oyeahh ! hihi . oke . :)

Tieya Azmi said...

@syafiqah
hakhak . ken ?