Invisible Friends

Alia Natasha , iJeles with youu .

salam .

err , alia natasha ? sape tuh ? sape tuh ? ohhh nooo . kalau tak kenal alia natasha , memang tak lame dah tuh . hikhik . ekceli , kite jeles dengan dy . hoho . alia , alia dengar tak ? akak jeles ngan alia neh . gggrrrrrrr ! (-.-")

ntah pape kan kite neh nak jeles-2 dengan orangg . junior kite pulak tuh . hakhak .  bukan lhaa . kite jeles pon sebab budak yang terlebih cute neh pandai siot karang-2 ayat dalam blog . wuuuuu ! kalau post entry , mesti ad orangg komen . 

kalau kite ? erk ! JARANG-JARANG . bukan tak de terus . btw , TQVM buat blogger yang sudi komen tuh . lain kali komen lagik ea . --' hihi . macam membebel sorang-2 pulak haku neh . pheeww . !@#$%^&* dah lhaa followers dy ramai . seribu lebihh tuhh . adess . tapi , tak boleh lawan kak lyssa lagi lhaa . harhar . akak kidding je alia . peace ! (^_^)v

oke , tahun neh alia omey otey amek exam PMR kan . ngeh ngeh ngeh . cuak lettew . neh akak nak bagi nasihat sikit . FIRST , kurangkan online . harhar . #tapi kite still online jugak setiap hari =.= SECOND , stop tweet-2 . wkaka ! alia minat twitter kan ? i know that . =) THIRD , kalau tak paham pape ke , just tanye akak taw . anytime for youu dear . :') FORTH , blog kene hapdet setiap hari , sebab akak suka bace entry alia . hihi . #ajaran sesat LAST BUT NOT LEAST , jangan tergilakan sangat ZAYN MALIK tuh . hoho . tak-2 . tapi , make sure alia belajar rajin-2 . ^^

ehhh-2 , dah panjang rupenye kite membebel . adess . nak letak pic budak omey otey pon , kite tak de . err , tak boleh . tak boleh . nanti tuan badan marah . heeeee . papepon , akak sayang alia macam adik akak sendirikk . dan adik Hanny jugak . do the best untuk PMR tahun neh keh ? biar bergegar gituuueee result korangg . :) jangan amek kesah dengan ap yang orangg cakap . jadikan sume tuh satu cabaran . =) gtg , baii .

source : encik google :)





8 comments:

fatinmyra Sweet :) said...

eyy.
ape nih jeles-jeles ?
Muahahaha .
alia tu amek pmr eh ?
pdan mukee dy .
kite dah leps kankan . Hee

tieya_azmi said...

@fatinmyra Sweet :)
harhar , tak de lhaa . jeles secara baik . :) yesss ! dy amek pmr . hoho . alhamdulillah kite dah lepas dah . ^^

Alia Natasha said...

Lulz, susah nak percaya T__T alia susah nak percaya there's ada senior yang sayang alia . huhu . alia online pun alia stadi jugaks la :) kalau alia on9 ptg mlm alia study . hehe . thanks kak tieya . :') mmg susah tak amik kisah psal org cakap apa sal kita, mmg alia cuba pun , tapi tu laaa haaa. tp tak apa, senior mcm dia itu (org yg alia tulis dkt blog) mmg nakharommm . sebab tak puas hati ngan alia tanpa sebab ~ muaehehee. thankss thankss .

tieya_azmi said...

@Alia Natasha
hewhew . sila percaya ye sayangg . :) sokeyy . just go on your lifee . every cloud has its own silver lining right ? oke , pleasure darl !

Hanny Bazilah said...

Thank you kak Tieya. Wish me luckk. hee. :DD

tieya_azmi said...

@Hanny Bazilah
most welkam hanny tiut . :) akak tahu adik-2 akak sume bolehh . ^^

Muna rahimah said...

<--- entri tuk kite takde eh ? hehe . jokejoke ;p

tieya_azmi said...

@Muna rahimah
wwwooott . muna rahimah komen entry kite lhaa . harhar . okeee . nanti nak buat jugakk . hoho .