Invisible Friends

tag game ;)

salam .

hola ! err , tadi kan , kite tgk kat shoutbox kite , kite di tag oleh cik syera . kalau rajin sila terjah belog dy yang pinky gituu . hoho . kite kene tag untuk join tag game neh pulak . hukhuk . so , tamo cakap manyak . let's start .

                                                                        Rules of this game;
  • You must post these rules.
  • Each person must post about themself in their jurnal
  • Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 new question for the    people you have tagged to answer
  • You must choose 11 people to tag and link then to your post
  • Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
  • No tag back
  • No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"


11 things about me :
  • kite kuat jeles . heheh .
  • simple person only .
  • kalau kite sayang seseorang tuh , memang kite susah nak lupa , hikhik .
  • hobi kite online and bace novel jiwang-2 gitoo . ;)
  • suke bergosip ngan bff kite . :p
  • gler wane pink , hitam , putih n biru laut .
  • kite tak cakap banyak kalau kite tak kenal sangat orang tuh .
  • kite tak chumil macam k0rangg p0n . :(
  • kalau bab merajuk , nombor satu . HAHA .
  • tak suke orang tiru kite , hehe , bukan bajet retis taw .
  • kite sayangg orangg yang sayang kat kite . hewhew . :')
oke , nie soalan cik syera :

nak honeymoon kat mane ?
mesti lhaa PARIS . hehe .

suka tak pakwe lagi tinggi daripada kite ?
suke sangat-2 . ahaks ! sebab kite pendek . =='

ap perasaan kalau pakwe korang cakap korang "gemok" ?
err , tak rase pape p0n . ngeee ~

korang suke barangan parkson tak ?
not sure about this . :)

pakai enset ap ?
enset murahh je . Sony Ericsson J105i

penah alami nightmare tak ?
kalau tak silap , penahh . -.-

suka pakai anting-anting ?
kite tak suka ! tak tahu kenapa . hikhik .

suka kamera jenama ap ?
Nikon kot . 

komen sikit pasal blog syera
comel sangat-2 sebab wane pink ! hoho . kite suka wane pink . erk !

penah tak kawan korang tikam belakang korang ? means khianati korang lhaa
kite p0n tak tahu lhaa . ad ke tak ea ? hmm .

dalam family korang sape paling cantik ?
err , mak kite . HAHA ;p

done jawab ! turn kite pulak nak tanye . bace dengan teliti . ahaks !



  1. kadang-2 tuh , k0rang tengat tak dekat ex bf/gf korang ? :)
  2. dalam hidup korang , sape yang paling korang sayang ?
  3. suke pakai jam tak ?
  4. kalau time belajar dalam kelas , penah tido tak ? hoho .
  5. available atau taken ? ;p
  6. rumah kat mane ea ? 
  7. pegi skolah dengan ap ?
  8. benda yang paling korang sayang sekali ?
  9. idola ?
  10. asal mane ye ?
  11. perangai pelik korang ?
mangsa tag : cik yunie , cik hanny , encik azhar , cik syerah , cik alia , cik aisyah , cik naili , cik eqah , cik faraa and cik esya


haa , sorry kepada yang kene tag tuh . hehe . ;p jawab jangan tak jawab . oke , baii . dah letih dah . 

    2 comments:

    aku_syera said...

    , hehe . thanx jwab soalan syera yg merapu2x tuu . ehee . wahhh ! tempt honeymoon kite sme lorhhh . haha . thanx for ur komen about my blog :D

    tiEya_iz0ne said...

    @aku_syera
    welkam my dear . hehe . tak de merapu nye . same ke ? HAHA . n welkam again . :)